Візовий режим Єгипту

Документи, необхідні для отримання візи по прильоту в Єгипет:    
- Закордонний паспорт (діючий не менш ШЕСТИ місяців з дня закінчення запланованого туру). Продовжені паспорти громадян України дійсні для в'їзду в Єгипет.
- Туристичний ваучер.

По прильоту клеїться віза у вигляді марки. Вартість марки становить 25 USD. Консульський збір не оплачують діти  до 12 років, вписаних в паспорт до батьків. Віза, відкрита по прильоту, дає право на перебування на території Єгипту в перебігу 1 місяця.

Вимоги до документів
    -Наявність підпису власника.
    -При оформленні візи термін дії паспорта повинен бути не менше шести місяців з дня закінчення запланованого туру.
    -Діти до 18 років можуть мати свій паспорт або повинні бути вписані в паспорт батьків. На вписання у паспорти батьків дітей у віці від 5 до 18 повинні бути вклеєні та завірені печаткою фотографії

Додаткова інформація
Відповідно до єгипетським законодавством особи, які перебувають на території Єгипту більше 30 днів, не мають права вилітати на чартерних рейсах з аеропортів Хургади і Шарм-ель-Шейха. Туристи, що протермінували візу, можуть вилетіти тільки з Каїра на регулярному рейсі, попередньо оплативши штраф 17 USD