Візовий режим Чорногорії

Громадяни України без візи можуть перебувати з метою туризму на території Чорногорії до 90 днів.
Документи, що необхідні для перебування у Чорногорії:
 
1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 90 днів після закінчення подорожі. Продовжений строк дії паспорту є допустимим для перебування у Чорногорії. Наявність підпису туриста в паспорті є обов’язковою.
 
2. Діти 14 можуть бути вписані в паспорт одного з батьків. 3 14 років дитині необхідно мати свій проїзний документ. ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років.
 
3. Ваучер на туристичне обслуговування.
 
4. Медична страховка на кожного з подорожуючих.
 
5. Матеріальне забезпечення на час відпочинку.
 
6. При виїзді неповнолітньої дитини в супроводі одного з батьків або без батьків, обов’язковим є оригінал нотаріального дозволу на виїзд дитини, де вказано в чиєму супроводі подорожує дитина.
Якщо Ви подорожуєте автомобілем в Чорногорію, Вам необхідно відкрити наступну транзитну угорську або румунську візу