Візовий режим Туреччини

Для в'їзду українців у Туреччину не потрібно офорляти візу у посольстві заздалегідь.

На кордоні у закордонний паспорт туриста вклеюється спеціальна марка, що дає право перебувати у Туреччині протягом трьох місяців і дозволяє в'їжджати в країну протягом цього періоду.